2koolperformance 5pointcottage burgerworld northbayatvclub 2koolperformance 5pointcottage
Quaddealers
News and Announcements
Mudhole Links
Mudhole.ca is for sale!!
Contact Larry via email at admin@mudhole.ca for info!!
     

 

It is currently Tue Jul 17, 2018 3:36 pm

All times are UTC-04:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Thu Jan 02, 2014 11:38 am 
Offline

Joined: Wed Oct 30, 2013 8:27 am
Posts: 5
My Ride: 06 polaris sportsman
2009 Sportsman 500...problem... speedo is not registering anything. Also the odometer is not registering either. The RPM, hours and fuel do register. Anybody have an idea what the heck is wrong with it?
Thanks.
Cadee


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Thu Jan 02, 2014 7:50 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 06, 2010 10:32 pm
Posts: 249
My Ride: 2015 Pursuit Camel
Location: Tavistock, Ontario
Does your 4x4 system work?
If not - it is the sensor at your front caliper (right side I think)

_________________
Some people are like slinkies
they really don't serve a purpose
but still bring a smile to your face
when you push them down the stairs


GLATV member


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Fri Jan 03, 2014 12:55 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 30, 2013 8:27 am
Posts: 5
My Ride: 06 polaris sportsman
Yes the 4X4 does work.


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Fri Jan 03, 2014 2:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jul 07, 2012 7:55 pm
Posts: 133
My Ride: 2011 Polaris 850xp
Location: Georgina
Did you take the pod cover off yet? If not, check the wire connectors.

_________________
A arm guards/Hand guards/Hand and thumb warmers/Rear cargo/Front/rear bush guards/2500lbs Warn winch/28" Mega Mayhems/QSC clutch kit/RDC rad relocate /Stealth Snorkels

You got to pay to play.


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Fri Jan 03, 2014 8:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 06, 2010 10:32 pm
Posts: 249
My Ride: 2015 Pursuit Camel
Location: Tavistock, Ontario
cadee wrote:
Yes the 4X4 does work.


I agree that the problem is in the cluster then

_________________
Some people are like slinkies
they really don't serve a purpose
but still bring a smile to your face
when you push them down the stairs


GLATV member


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Mon Jan 06, 2014 4:08 pm 
Offline

Joined: Wed Oct 30, 2013 8:27 am
Posts: 5
My Ride: 06 polaris sportsman
Yes we took the "pod" off and everything seems to be ok, this is a pain in the ass problem!


Top
   
 Post subject: Re: Speedo not workinmg
Unread postPosted: Mon Jan 06, 2014 5:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Nov 26, 2010 4:36 am
Posts: 471
My Ride: 2014 Outy Max 800
Location: Middle Earth
Get a bright light and some rags and start cleaning around the wires; probably a frayed wire shorting it out. Look in behind the fuses for corrosion or scorch marks.

Good luck

_________________
2014 Can Am Max 800r XT
Yellow
Can Am Box
Can Am Heated Grips
Tires and more coming :)


Sold 2008 Camo Grizz 700
Hairy Back
Sold 400 Outy and 8x8 Argo
http://www.youtube.com/user/mtnbikehead ... rid&view=0
Sold Shack on Haliburton Lake


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC-04:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
American English Language Pack © MaĆ«l Soucaze